fbpx
Snel navigeren

Bus

Busreizen

Onbezorgd met de bus naar TEGENDRAADS DIØN All Day? Onze partner Eleven Travel helpt jou hier graag bij!

Kies een opstapplaats bij jou in de buurt, vraag een eigen opstapplaats aan of organiseer een eigen busreis als je met een grote groep bent.

Boek jouw trip hier.

Voor groepen hebben zij leuke beloningen, zoals gratis bus- en/of entreeticket(s).

Eigen bus aanmelden

Ben je van plan om zelf een busreis te organiseren naar TEGENDRAADS DIØN All Day? Dat is mogelijk. Hiervoor sturen we je graag door naar de contactpagina. Belangrijk om hierbij te vermelden is de busmaatschappij, het aantal personen, de aankomsttijd en of de bus tijdens het event zal blijven staan.

Openbaar vervoer

Trein

Er rijden verschillende treinen naar Centraal Station ‘s-Hertogenbosch. Vanaf hier vertrekken er aan de VOORKANT van het station verschillende pendelbussen naar het Autotron. Bekijk voorafgaand aan het evenement goed wanneer de laatste trein vertrekt en houd hier rekening mee!

Pendelbus

Met de trein reis je super snel naar Den Bosch Centraal, om vervolgens onze pendelbus te pakken waardoor je in no-time in de Autotron staat.

PENDELTIJDEN
Heenrit: 11:30 tot 15:10 (iedere 20 minuten)
Terugrit: 21:20 tot 00:00 (iedere 20 minuten)

De pendelbus vertrekt vanaf de voorkant van ‘s-Hertogenbosch Centraal Station, bij het busperron.

LAATSTE TREIN TERUG
Den Bosch -> Amsterdam (01:48)
Den Bosch -> Arnhem (00:48)
Den Bosch -> Eindhoven (01:36)
Den Bosch -> Maastricht (23:39)
Den Bosch -> Nijmegen (00:02)
Den Bosch -> Rotterdam (02:20)
Den Bosch -> Utrecht (02:20)

Meer weten? Kijk dan op onze Pendelbus pagina.

Parkeren

Routebeschrijving

TEGENDRAADS DIØN All Day wordt gehouden in de Autotron in ‘s-Hertogenbosch. De exacte locatie die je kunt invoeren in je navigatie is Graafsebaan 133,
5248 NL in Rosmalen. Vanaf de A2 ben je binnen enkele minuten bij het evenement.

Parkeertickets

Parkeertickets voor TEGENDRAADS DIØN All Day kosten €13 via onze Ticketshop of €15 tijdens het event. Zorg dus dat je van tevoren online een parkeerticket koopt.

Kiss & ride

Tijdens TEGENDRAADS DIØN All Day is er speciale kiss & ride terrein om mensen af te zetten. Volg hiervoor de kiss & ride borden.

Taxi

Taxi’s zullen genoeg aanwezig zijn tijdens TEGENDRAADS DIØN All Day. Deze staan aan de straat voor de locatie Autotron. Kom je zelf met de taxi? Instrueer de taxichauffeur dan om in zijn navigatie Graafsebaan 133,
5248 NL in Rosmalen aan te houden.