fbpx

Algemeen

Locatie

TEGENDRAADS DIØN All Day vindt plaats binnen in de Autotron. Het is dus een indoor event. Het exacte adres is Graafsebaan 133, in Rosmalen.

Datum & tijden

TEGENDRAADS DIØN All Day (indoor) vindt plaats op zaterdag 9 december 2023, van 12:00 tot 23:00 uur.

Minimumleeftijd

TEGENDRAADS DIØN All Day is toegankelijk vanaf 18 jaar en ouder. Dat betekent dat je 18 jaar of ouder moet zijn op de dag van het evenement. Hier zijn geen uitzonderingen op. Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee, hier kan namelijk om gevraagd worden bij de ingang.

Travel

Travel mogelijkheden

Er zijn verschillende manieren om naar TEGENDRAADS DIØN All Day te reizen. Lees deze informatie goed en kies jouw vervoersmiddel via de travel pagina.

Tickets

Parkeren

Parkeertickets voor TEGENDRAADS DIØN All Day kosten €13 via onze Ticketshop of €15 tijdens het evenement. Zorg dus dat je van tevoren online een parkeerticket koopt.

Pendelbus

Met de trein reis je super snel naar Den Bosch Centraal, om vervolgens onze pendelbus te pakken waardoor je in no-time bij Autotron bent.

PENDELTIJDEN
Heenrit: 11:30 tot 15:10 (iedere 20 minuten)
Terugrit: 21:20 tot 00:00 (iedere 20 minuten)

De pendelbus vertrekt vanaf de voorkant van ‘s-Hertogenbosch Centraal Station, bij het busperron.

LAATSTE TREIN TERUG
Den Bosch -> Amsterdam (01:48)
Den Bosch -> Arnhem (00:48)
Den Bosch -> Eindhoven (01:36)
Den Bosch -> Maastricht (23:39)
Den Bosch -> Nijmegen (00:02)
Den Bosch -> Rotterdam (02:20)
Den Bosch -> Utrecht (02:20)

Uitverkocht / deurverkoop

Als TEGENDRAADS DIØN All Day niet is uitverkocht, zullen er kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn.

Gestolen

Is je ticket gestolen? Neem dan contact op met Paylogic via customerservice@paylogic.nl. Vermeld je bestelnummer en voeg je betaalbewijs toe. Paylogic kan je nieuwe tickets opsturen en de oude blokkeren.

Printen & mobiel

Je kunt je ticket zowel via print als mobiel laten scannen. Wanneer je kiest voor printen, doe dit dan op A4-formaat. Het is niet nodig om dit in kleur te doen. Wil je je tickets laten scannen vanaf je telefoon? Zorg er dan voor dat je helderheid op maximaal staat.

Faciliteiten

Kluisjes

Er zijn voldoende kluisjes aanwezig tijdens TEGENDRAADS DIØN All Day. Deze zijn bedoeld om persoonlijke spullen zoals jassen en tassen veilig op te bergen. Het is mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan. De huur van een e-locker bedraagt €8,50.

Eten & drinken

Uiteraard wordt er veel aandacht besteed aan het eten en drinken tijdens TEGENDRAADS DIØN All Day. We bieden een uitgebreide selectie aan alcoholische en non-alcoholische dranken. Het is niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen.

Munten / tokens

Tijdens TEGENDRAADS DIØN All Day kun je munten alleen met PIN betalen.

Roken

Roken is verboden binnen in de Autotron. Dit geldt ook voor e-sigaretten. Wil je roken, dan kun je naar de speciaal daarvoor aangelegde rookruimte.

Er worden geen sigaretten verkocht tijdens TEGENDRAADS DIØN All Day.

EHBO

Er is een EHBO accommodatie aanwezig tijdens TEGENDRAADS DIØN All Day. De locatie hiervan staat duidelijk aangegeven. Daarnaast lopen medische hulpverleners rond op het evenement. Ben je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je iemand verdenkt dat hij of zij te veel drugs/alcohol genuttigd heeft, raadpleeg dan iemand van de organisatie, security of EHBO. Zij zullen ervoor zorgen dat de persoon in kwestie zo snel mogelijk geholpen wordt.

Sanitair

Er zijn voldoende gratis toiletten en kraantjes om je handen te wassen aanwezig op het evenement. Ook zijn er gehandicapten-toiletten aanwezig.

Merchandise

Er is een merchandise stand aanwezig tijdens TEGENDRAADS DIØN All Day. Hier kun je onder andere waaiers, t-shirts, gehoorbescherming en kauwgom kopen.

Reglement

Drugs & wapens

Op TEGENDRAADS DIØN All Day geldt een zero tolerance beleid. Dit betekent dat je geen drugs, wapens en andere scherpe voorwerpen mee naar binnen mag nemen.

Vloeistoffen

In verband met veiligheidsredenen is het niet toegestaan om vloeistoffen mee naar binnen te nemen (dus ook geen deodorant, deodorant-rollers, haarlak etc.)

Medicijnen

Wanneer je medicijnen gebruikt en je deze wilt meenemen, vergeet dan niet je doktersverklaring! Zonder officiële doktersverklaring kun je helaas niet de medicijnen mee naar binnen nemen. De security zal hier bij de ingang op controleren.

Foto's & video's

Een digitaal fototoestel en/of videocamera, zoals bijvoorbeeld een GoPro, zijn toegestaan tijdens TEGENDRAADS DIØN All Dayl. Websites of bedrijven die professionele beeldapparatuur willen meenemen dienen dit vooraf aan te geven. Selfie-sticks zijn niet toegestaan tijdens TEGENDRAADS DIØN All Day.

Promotie

Promotie is verboden op en rondom het terrein van TEGENDRAADS DIØN All Day. Hier zal dan ook streng op gecontroleerd worden. Voor advertentiemogelijkheden kun je contact opnemen met Dance Promo of de organisatie.

Lost & found

Verloren

Tijdens en na TEGENDRAADS DIØN All Day verzamelen wij alle gevonden voorwerpen. Ben je je paspoort, ID-kaart, rijbewijs, telefoons, sleutels of andere zaken kwijt? Ga dan langs de kluisjesverhuur of neem contact op met de organisatie.

Gevonden

Iets gevonden? Fantastisch dat personen zoals jij nog altijd bestaan. Tijdens TEGENDRAADS DIØN All Day kun je gevonden voorwerpen afleveren bij de kluisjesverhuur. Die zorgen ervoor dat het voorwerp zo snel mogelijk bij de rechtmatige eigenaar terecht zal komen.

Pers

Persaccreditatie

Voor persaanvragen kun je contact opnemen via het contactformulier. Websites / bedrijven / hobbyisten die met (semi-)professioneel apparatuur opnames willen maken van het evenement dienen dit vooraf aan te vragen.