fbpx

Als eerste techno festival in Den Bosch zal TEGENDRAADS Festival zaterdag 29 juli inslaan op het outdoor terrein van Autotron bij Rosmalen in Den Bosch. Dit prachtige stuk grond aan het water wordt het decor van ons goddeloze schouwspel waar meer dan 10.000 gewillige zielen zich 12 uur lang kunnen overgeven aan 30+ snoeiharde artiesten.

 


–/– TEGENDRAADS IS TERUG
Na een extreem dikke eerste editie in De Brabanthallen die in een paar dagen volledig uitverkocht, komt TEGENDRAADS snel terug met een eerste festival editie. De reacties waren overweldigend en oneindig. Het was een enorm succes dat we met z’n allen bereikt hebben en nu beuken we letterlijk naar buiten.

–/– AUTOTRON ALS PERFECTE LOCATIE
Direct gelegen aan de drukke A59 naast Den Bosch is Autotron een stukje paradijs weg van de bewoonde wereld. Het uitgestrekte grasveld, de bomen en het water zijn een lust voor het oog, maar belangrijker nog: het is de perfecte setting om schaamteloos volledig tot het uiterste te kunnen gaan samen van 11:00 tot 23:00.

 

> BEKIJK DE LINE-UP <

 


Autotron is perfect te bereiken met de auto. Daarnaast zullen pendelbussen af en aan rijden om je in 15 minuten vanaf Den Bosch Centraal Station naar het festivalterrein te brengen. Liever niet met het openbaar vervoer? Dan kun je ook heel simpel een busreis boeken via
Eleven Travel, met meer dan 100 opstapplaatsen door het hele land!

–/– 30+ SNOEIHARDE ARTIESTEN
Van DIØN b2b Cynthia Spiering tot Rikhter live, Kozlov b2b Brecc en Oguz, we hebben maar liefst 3 area’s waar jij van begin tot eind diep in je ziel moet graven om al dit geweld te kunnen doorstaan. De line-up vormt een web van duistere klanken die samen de perfecte invulling geven aan jouw bekering. Geef je maar over, want als je binnen stapt is er geen weg meer terug!

 


> KOOP HIER JE TICKETS <

 

–/– ONTDEK DE HEADLINERS VAN MORGEN
Naast meesters van de duisternis hebben we ons uiterste best gedaan om met een selectie aan namen te komen die op het punt staan om de onderwereld te veroveren. Ontdek ze, soms voor het eerst in Nederland, op 29 juli bij TEGENDRAADS Festival.

–/– WE KLEUREN BUITEN DE LIJNTJES
TEGENDRAADS doorbreekt de grenzen van techno en zoekt naar stromingen waar ons hart sneller van gaat kloppen. Bij ons vind je niet alleen de duisternis, maar ook de opzwepende Euro rave sounds die zorgen voor pure euforie. Ontdek dit in Area 3, met artiesten als DJ Heartstring, Durdenhauer, Eargasm God en vele anderen.

 


–/– BEUK BUITEN ÉN BINNEN

TEGENDRAADS Festival bevat maar liefst 3 area’s, waarvan de mainstage én Area 3 buiten zijn. Area 2 bevindt zich binnen in het Autotron complex, om iedere hint van het daglicht af te kunnen stoten. Zo is TEGENDRAADS Festival altijd all-weather proof en kun jij ongestoord het beest uithangen!

–/– PAK NU JE TICKETS
Een paar duizend tickets zijn al weg en we beuken flink door. Zorg dus dat je op tijd jouw tickets pakt, want na onze 1e uitverkochte editie wil je ook dit niet missen op 29 juli: www.wijzijntegendraads.nl/tickets